Kameraövervakning

 

Kameraövervakning

 

Vi levererar kameraövervakning till bästa möjliga pris, vi använder oss av den senaste tekniken som just nu ligger på att allting är molnbaserat, då du kan monitorera dina kameror med en lajvfeed samt inspelade videos.

Det finns många smarta övervakningssystem nu och därför finns det många som vill kameraövervaka sina bostäder och fastigheter.
De traditionella systemen är ännu inte uträknade. Sådana system kostar normalt lite mindre, framförallt om systemet ska innehålla många kameror. Med en kompetent DVR (Digital Video Recorder) eller ­dator med kameraövervakningsmjukvara kan systemet dessutom göras nätverksbaserat i ­slutändan, så att det även går att nå systemet via webbläsaren eller mobiltelefonen. 

Genom de moderna möjligheterna med smarta övervakningssystem är det många som vill kameraövervaka sina bostäder. Kameraövervakningen kan antingen utföras av ett helt fristående system eller ett inbrottslarm med kompletterande övervaknings­kameror. Eftersom vanliga inbrottsvarnare inte får tillkalla assistans innan inbrottet har ­verifierats är kameraövervakning en smidig lösning. Personen som tar emot larmet från inbrottsvarnarens centralapparat kan med hjälp av en nätverksansluten kamera se övervakningsbilden i sin webbläsare eller mobiltelefon, för att undersöka vad som egentligen händer. Då går det snabbt att märka om det rör sig om ett inbrott eller ett falsklarm. Övervakningslösningar med rörelsedetektering (eng. motion detection) kan i många fall till och med ersätta traditionella inbrottslarm.

 

Kontakta oss på 031-755 55 00 , info@aotele.se eller via formuläret nedan så berättar vi vad vi kan göra för ert företag!